Imatge de recurs d'unes manilles i una armilla dels Mossos d'Esquadra
Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Terrassa han detingut el presumpte autor del crim (Mossos d'Esquadra)

Un home ha mort apunyalat en un carrer de Terrassa

Els Mossos d'Esquadra i la policia local han detingut el presumpte autor dels fets, que han passat de matinada al barri d'Ègara

RedaccióActualitzat

Un home ha mort d'una ganivetada aquesta matinada a Terrassa. La investigació dels Mossos d'Esquadra apunta que dos homes s'han barallat al carrer i, segons ha avançat El Caso, l'enfrontament s'hauria produït per un intent de robatori d'un mòbil a la via pública. L'home a qui presumptament han intentat robar el telèfon s'hauria enfrontat al lladre i, després d'una discussió, l'hauria apunyalat mortalment.

El succés ha tingut lloc a la cruïlla del carrer Renaixement amb el del Periodista Grané, al barri d'Ègara de la cocapital del Vallès Occidental. En arribar al lloc dels fets, agents dels Mossos d'Esquadra i la policia local de Terrassa han confirmat la presència d'un home malferit. L'ha atès el Sistema d'Emergències Mèdiques, que no ha pogut evitar que morís.

Els Mossos d'Esquadra i la policia local de Terrassa han detingut el presumpte autor de la ganivetada, a qui s'investiga per homicidi.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut