Un gos salva el seu amo que havia caigut en un pou de sis metres a Santa Margarida

Gràcies al gos, els equips d'emergència van poder trobar el Jaume i arran de l'accident, Protecció Civil ha començat a senyalitzar altres pous abandonats

RedaccióActualitzat

Aquesta és una història de pel·lícula i el seu protagonista és el Tro, un gos que ha salvat la vida del seu amo. En Jaume és un caçador que va caure en un pou que no estava tapat ni senyalitzat. El van trobar gràcies al gos i, per sort, no es va fer ferides greus.

En Jaume Conejero va sortir a caçar a la vora d'una masia abandonada de Santa Margarida i els Monjos, a l'Alt Penedès. Un lloc ben conegut per ell, però el que ignorava és que, amagada sota la vegetació, hi havia una cisterna de sis metres de fondària, i hi va caure. El primer que li va venir al cap va ser el cas del nen de Màlaga.

 

 

Va aconseguir enviar un missatge de socors amb el telèfon, però no s'entenia perquè, amb la caiguda, en Jaume havia perdut les ulleres.

"No hi veia perquè vaig perdre les ulleres, vaig perdre els audífons... i vaig pensar 'aquí et quedes'."

Un altre caçador, conegut de la família d'en Jaume, va trobar el gos tot sol. Va sospitar i va trucar al fill del Jaume, en Víctor, qui va advertir que el Tro mai deixaria sol al seu pare.

"Li vaig dir que era molt estrany. El gos mai no deixa el meu pare sol. Digues-li, si us plau, que et porti on es troba mon pare. I el gos ràpidament el va portar on era, caigut al pou. Si no és pel gos, al meu pare no el troben."

 

 

I és que el Tro va indicar als equips de rescat el forat on era el seu amo. Després d'una hora i mitja interminable va ser rescatat.

Arran de l'accident, Protecció Civil ha localitzat mitja dotzena de pous abandonats en aquesta zona i ha començat a senyalitzar-los per advertir del perill. Els pous i les cisternes eren habituals a les vinyes per guardar l'aigua de la pluja.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut