Una cascada d'aigua i calamarsa ha inundat l'establiment després del col·lapse de la coberta (AVAMET)

Un fort aiguat enfonsa part del sostre d'un supermercat d'Ontinyent i 300 persones són evacuades

L'espectacular incident no ha causat ferits, però sí importants danys materials que de moment impedeixen reobrir l'establiment
Redacció Actualitzat
TEMA:
País Valencià

La forta tempesta que va caure aquest dimarts a Ontinyent, a la Vall d'Albaida, va enfonsar una part del sostre d'un supermercat i va obligar a desallotjar les 300 persones que hi havia a l'interior. Malgrat l'ensurt, el fet no va causar ferits entre els clients ni els treballadors.

Una part de la coberta va caure, i una cascada d'aigua i calamarsa va inundar una àmplia zona del supermercat, com es pot veure en aquestes imatges que ha compartit l'Associació Valenciana de Meteorologia (Avamet) al seu compte de X.


L'establiment, de l'empresa Family Cash, no ha pogut reobrir aquest dimecres mentre s'hi avaluen els danys i es planifiquen els treballs de reparació de les destrosses. L'empresa ha informat que mantindrà tancat el supermercat fins que pugui "recuperar la normalitat".

El supermercat no ha pogut obrir aquest dimecres a conseqüència de les destrosses (EFE/Raquel Segura)

A la capital de la Vall d'Albaida van caure 20 litres per metre quadrat en menys de 20 minuts. Al llarg d'aquest dimecres es manté el risc de tempestes fortes al centre i sud del País Valencià. 

L'Ajuntament d'Ontinyent ha ordenat el tancament de parcs i jardins, les instal·lacions esportives exteriors i el poliesportiu municipal. També s'han cancel·lat les reserves del Pou Clar, el paratge fluvial més important del municipi.

 

ARXIVAT A:
País Valencià
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut