Vista de dron del forat que ha quedat al Gordon Moore Park, a 30 quilòmetres al nord de la ciutat de Saint Louis
Vista de dron del forat que ha quedat al Gordon Moore Park, a 30 quilòmetres al nord de la ciutat de Saint Louis (Reuters/Lawrence Bryant)

Un esvoranc enorme s'empassa un camp de futbol a Illinois: "Sembla tret d'una pel·lícula"

Les instal·lacions es van construir a sobre d'una mina subterrània, segons han explicat les autoritats locals

RedaccióActualitzat

No hi havia ningú present en el moment dels fets, però ha quedat enregistrat per una càmera de seguretat propera. Les imatges mostren com un esvoranc de 30 metres d'amplada s'empassa un camp de futbol a Illinois (Estats Units) en qüestió de segons.

"Sembla tret d'una pel·lícula, oi? Sembla que hagi explotat una bomba", ha dit Michael Haynes, director del Departament de Parcs i Recreació de la ciutat d'Alton, en declaracions a l'NBC.

El forat fa uns 30 metres d'amplada i 9 de profunditat. En el vídeo de la càmera de vigilància es pot observar com l'esvoranc també engoleix un gran fanal i part d'unes grades del Gordon Moore Park, a uns 30 quilòmetres al nord de la ciutat de Saint Louis.


Aquest dimecres no hi havia ningú jugant al camp, per la qual cosa l'incident no ha fet víctimes mortals ni ferits. S'han cancel·lat les activitats esportives que estaven programades a les instal·lacions.

Una de les possibles causes de l'ensorrament, segons han explicat les autoritats locals, és que el camp es va construir a sobre d'una mina subterrània de pedra calcària.

Haynes ha explicat que l'Ajuntament espera una resposta de la companyia minera i vol saber "què hi tenen a dir els geòlegs i els enginyers".

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut