Un DJ ha punxat música a la festa de dijous a la nit d'Arc de Triomf
Un DJ ha punxat música a la festa de dijous a la nit d'Arc de Triomf (CCMA)

Un detingut i 14 denunciats en una festa negacionista amb 300 persones a Barcelona

Celebració avançada de Cap d'Any sense respectar les mesures a l'Arc de Triomf, després d'una manifestació contra les vacunes i les restriccions del govern

RedaccióActualitzat

Celebració de Cap d'Any anticipada i sense respectar les restriccions a Barcelona. Amb música, confeti i serpentines, i sense mascaretes, límits d'aforament ni distàncies de seguretat. I això, malgrat que els contagis estan assolint xifres rècord aquests dies.

Unes 300 persones han participat en una festa aquest dijous a la nit a l'Arc de Triomf, que ha acabat, segons informa la Guàrdia Urbana, amb un detingut per resistència i 14 persones denunciades per incompliment de les normes anticovid.

Els assistents han ballat animadament al ritme de la música que punxava un DJ sense respectar les restriccions per la pandèmia. Alguns portaven cartells contra la pandèmia i les restriccions.

Cap a la una i deu de la matinada, ja amb toc de queda en vigor, la Guàrdia Urbana ha desallotjat els assistents que quedaven, després d'haver-los avisat fins a tres vegades.


Després d'una manifestació negacionista

La festa ha tingut lloc després d'una manifestació negacionista de la pandèmia i contra les vacunes que havia arrencat a la plaça de Catalunya i que sí que havia estat comunicada a les autoritats. La marxa ha recorregut diversos carrers de la ciutat, amb participants cridant consignes contra les vacunes i les restriccions del govern.

Les últimes setmanes han augmentat les manifestacions negacionistes a Barcelona, sobretot en rebuig al certificat covid per accedir a la restauració.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19
Anar al contingut