ACN/Joana Garreta (Imatge d'arxiu)
Barcelona

Restablert el servei a l'L3 del metro després d'un despreniment sense ferits en un túnel

Unes obres al carrer han provocat la caiguda del sostre de volta del túnel damunt les vies de la línia entre les estacions de Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya

RedaccióActualitzat

Part del túnel del metro de l'L3, entre les estacions de Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya, s'ha desprès aquest dimarts al migdia i ha caigut damunt les vies de la línia verda. Segons ha avançat El Nacional i han confirmat a 3Cat fonts de TMB, no hi ha ferits.

Cap a dos quarts de cinc de la tarda TMB ha informat a través de les xarxes socials que el servei ja s'havia restablert, tot i que la freqüència de pas dels combois seria menor a l'habitual durant una estona.


El conductor ha fet desallotjar els vagons

Els fets han passat arran d'unes obres que es feien al carrer, que han provocat la caiguda del sostre de volta del túnel. El conductor d'un comboi ha notat obstacles a les vies i ha decidit desallotjar el passatge a l'estació de Plaça Catalunya.

 

L'incident ha provocat la interrupció del servei en la línia verda del metro, que no ha funcionat durant unes hores entre les parades de Liceu i Lesseps, mentre els trens han circulat entre Zona Universitària i Liceu i entre Lesseps i Trinitat Nova.

 

ARXIVAT A:
MobilitatTransport públicMetro
Anar al contingut