Els ciclistes han deixat les bicicletes esteses al terra com a senyal de protesta (CCMA)

Un centenar de ciclistes protesten pel desmantellament d'un nou carril bici a Castelldefels

Denuncien la remodelació de l'avinguda de la Pineda i l'eliminació del carril bici segregat que connectava el centre de la població amb la platja

RedaccióActualitzat

A Castelldefels s'ha fet aquest matí una pedalada reivindicativa per denunciar el desmantellament de carrils bici per part del govern municipal.

Un centenar de ciclistes han participat en la marxa, que s'ha fet al passeig Marítim, on el 2011 ja es va eliminar un carril bici que donava accés a la platja.

Ara volen denunciar que el consistori de Castelldefels ha desmantellat el carril bici segregat que existia l'avinguda de la Pineda des de l'any 2019 i que connectava el centre de la ciutat amb la platja.

El govern del PP i Som Castelldefels impulsa una remodelació del carril bici perquè sigui també compartit amb els cotxes. El projecte de l'Ajuntament preveu tornar la bidireccionalitat per als cotxes i s'inclouran també trams de mobilitat compartida.

Una bicicleta amb un cartell reivindicatiu de la protesta (CCMA)

Les obres a l'avinguda de la Pineda han arrencat tot just aquesta setmana i s'espera que el nou vial estigui enllestit abans d'un mes.

La plataforma ciutadana per la defensa del carril bici no entén que el consistori desmantelli "una de les poques vies on es pot anar en bicicleta" a Castelldefels. Per això han fet una acció de protesta davant de la platja deixant les bicicletes a terra.

Els ciclistes de Castelldefels no volen renunciar a un altre carril bici (CCMA)
ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut