Polèmica per un cartell contra les agressions sexuals a menors que fomenta la pederàstia
Almeria

Un cartell de l'Ajuntament d'Almeria contra les agressions sexuals justifica la pederàstia

La foto d'un nen de 10 anys acompanya el lema "Si diu no, no és sexe, és agressió", i suggereix que, si diu que sí, llavors no es pot considerar una agressió

RedaccióActualitzat

Una campanya de l'Ajuntament d'Almeria contra les agressions sexuals als menors ha estat motiu de polèmica perquè un dels cartells aparentment promovia la pederàstia

El cartell, que s'ha penjat aquest dimecres als carrers de la ciutat, porta el lema "Si diu no, no és sexe, és agressió", a sota de la fotografia d'un nen d'uns 10 anys.

Immediatament, la imatge del cartell s'ha difós per les xarxes socials, on els usuaris l'han criticat, i l'Ajuntament s'ha afanyat a dir que ha estat "un error" i que es retirarà immediatament.

El cartell es completa amb la llegenda "El 72,3% de les agressions sexuals a menors es produeixen en l'entorn familiar i escolar de la víctima".

També amb els logotips de l'Ajuntament de la ciutat, del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere i del Ministeri d'Igualtat, que ja ha informat el consistori que li retira el finançament de la campanya en considerar que "no compleix amb els requisits".

A les xarxes els usuaris s'han preguntat si el cartell vol legitimar la pedofília, perquè se'n desprèn el missatge que si un nen diu que sí, llavors no hi ha agressió:


Campanya impulsada per l'Ajuntament

Alguns usuaris de les xarxes han aprofitat el cartell per criticar el Ministeri d'Igualtat del govern espanyol, però altres han recordat que l'únic responsable de la campanya és el govern municipal:


L'alcaldessa, "horroritzada per l'enorme error"

L'Ajuntament d'Almeria, governat pel PP amb majoria absoluta, ha dit que "comparteix la repulsa" provocada pel cartell, i ha demanat disculpes.

L'alcaldessa, María del Mar Vázquez, ha dit que està "horroritzada per l'enorme error" i ha afirmat que a les 7 de la tarda els cartells ja s'havien retirat.


L'oposició exigeix responsabilitats i el ministeri retira el finançament

El Ministeri d'Igualtat, a través de la subdelegació d'Almeria, ha exigit la retirada del cartell tot dient que "atempta contra la infantesa" i que no pot ser finançat amb fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.

Aquest dijous el ministeri ha informat l'Ajuntament d'Almeria que retira el finançament de la seva campanya en considerar que "no encaixa, de cap manera, en cap dels eixos i mesures proposades".

També la portaveu del PSOE a l'Ajuntament d'Almeria, Adriana Valverde, ha demanat pel responsable que va donar el vistiplau a la campanya amb aquest cartell "inacceptable".

També Vox s'ha pronunciat, exigint la dimissió de la regidora de Família, inclusió i igualtat, i dient que el cartell és "vomitiu" i que "sobrepassa tots els límits de la dignitat humana."

El govern municipal del PP ha afirmat que només hi ha hagut "tres o quatre còpies" del cartell exposades, i que la campanya, que ha costat 18.000 euros, es mantindrà amb els altres "5 dissenys diferents" de què consta.

El PP té 15 regidors a l'Ajuntament d'Almeria, mentre que l'oposició en té 12: 7 el PSOE, 4 Vox i 1 una coalició de Podem, Equo i diversos partits ecologistes.

 

 

ARXIVAT A:
Pederàstia Menors
Anar al contingut