Un avió de la companyia Voepass, en una imatge d'arxiu (Wikimedia Commons)

Un avió amb una seixantena de passatgers s'estavella al sud-est del Brasil

Segons la companyia Voepass, l'aparell havia passat una revisió tècnica el dia anterior i els pilots no van avisar de cap emergència a la torre de control

Redacció/AgènciesActualitzat

Un avió amb una seixantena de persones s'ha estavellat aquest divendres en una zona rural de l'estat brasiler de São Paulo, al sud-est del país. Tots han mort, segons va confirmar des del primer moment l'ajuntament de la ciutat de Valinhos, prop d'on ha caigut l'aparell.

L'avió anava de Cascavel, a l'estat de Paranà, a Guarulhos, a l'estat de São Paulo, un trajecte d'uns 700 quilòmetres, i hi viatjaven 57 passatgers i quatre tripulants.

S'han trobat les dues caixes negres de l'aparell, que són les que hauran de determinar les causes de l'accident. Les primeres investigacions apunten que els pilots no van comunicar cap problema a la torre de control i que tot just el dia abans es va fer una revisió tècnica de l'avió, segons l'aerolínia Voepass.

Tampoc hi havia cap complicació meteorològica al moment de l'accident.


L'aparell ha entrat en barrina

Fonts de l'aeroport de São Paulo han informat que es tracta d'un avió bimotor de model ATR-72-500.

Per causes desconegudes, l'aparell ha perdut velocitat, ha entrat en barrina i s'ha estavellat al municipi de Vinhedo, a uns 70 quilòmetres al nord-oest de la ciutat de São Paulo.

Diversos vídeos publicats a les xarxes socials mostren l'avió fent voltes sobre si mateix abans de caure a plom.

ARXIVAT A:
AeroportsBrasilSeguretat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut