L'autocar s'ha encastat contra la façana d'un hotel a Molins de Rei, al Baix Llobregat (Bombers)

Un autobús s'encasta contra la façana d'un hotel a Molins de Rei i deixa 6 ferits, un de greu

La topada ha malmès una canonada de gas i els Bombers s'han activat per aturar la fuita

RedaccióActualitzat

Sis persones han quedat ferides aquest dimarts, una d'elles de gravetat, arran del xoc d'un autocar contra la façana d'un hotel a Molins de Rei, al Baix Llobregat.

Els fets s'han produït cap a dos quarts de set del vespre a l'avinguda de Barcelona. L'autobús formava part del servei alternatiu de Renfe per cobrir per carretera el tram en obres entre Molins de Rei i Castellbisbal, i duia 15 passatgers en el moment dels fets. 

El SEM ha traslladat el ferit més greu a l'Hospital Vall d'Hebron i dues persones ferides en estat menys greu les han evacuat a l'Hospital Sant Joan de Déu i a l'Hospital Moisès Broggi. Un altre ferit lleu l'han atès al CUAP i dos més de lleus han rebut l'alta al mateix lloc dels fets.

Entre els ferits hi ha la conductora de l'autobús, diversos passatgers i el conductor d'un altre cotxe que també s'hi ha vist implicat, segons han informat fonts de Renfe.

La col·lisió també ha malmès una canonada de gas i s'ha produït una fuita que ha obligat a activar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Un cop resolta la fuita, els Bombers han comprovat que no hi hagués acumulacions de gas a l'interior de l'edifici i s'han retirat cap a tres quarts de nou del vespre. 

Els treballadors i els hostes els han traslladat a un pati interior situat a la part posterior de l'establiment fins que no s'ha pogut garantir que la zona era segura.

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha acordonat la zona per seguretat, com es pot veure a les imatges compartides per l'emissora de ràdio municipal.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut