El denunciant és un empleat en règim eventual de confiança (Google Maps)
El denunciant és un empleat en règim eventual de confiança (Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet)
Santa Coloma de Gramenet

Un afiliat de Catalunya en Comú en denuncia un altre per assetjament laboral i sexual

El partit assegura que ha activat el protocol per atendre aquests casos i ha ofert assessorament al denunciant

RedaccióActualitzat

Un afiliat de Catalunya en Comú a Santa Coloma de Gramenet n'ha denunciat un altre, un exregidor del municipi, per abús laboral i sexual. El denunciant és Carlos Rosales i ho ha fet públic aquest divendres a través de Twitter:

Explica que ha rebut "fustigació" per part de membres de la direcció dels comuns, després de la denúncia interna, i que això l'ha perjudicat en la seva vida. 

Per la seva banda, des de Catalunya en Comú asseguren que quan van conèixer el cas es va activar de manera immediata el protocol del partit per respondre a aquestes situacions.

En un comunicat, afegeixen que es va oferir assessorament psicològic i jurídic al denunciant. Una vegada oberta la via judicial per totes dues parts, Catalunya en Comú expressa el "màxim respecte" pel procediment.
 

L'Ajuntament seguirà el cas

Els portaveus de tots els grups municipals a l'Ajuntament de Santa Coloma, reunits de forma extraordinària, han acordat que seguiran el cas, que qualifiquen de "greu en tots els seus vessants".

També expliquen que el consistori "ha reiterat l'oferiment d'aplicació del protocol de prevenció i actuació en supòsits d'assetjament laboral, sexual i per raó de sexe, perquè tots els mecanismes interns de protecció puguin ser desenvolupats".

 


          

ARXIVAT A:
En comúAssetjament sexual
Anar al contingut