Imatge promocional de Txarango (ACN/Bernat Almirall /Txarango)

Txarango s'acomiada sense haver pogut passar pels escenaris: "Fins sempre"

També cancel·len el Festival Clownia, que s'havia de fer al juny de l'any que ve a Sant Joan de les Abadesses

Actualitzat

Txarango diu adeu. Ha anunciat a través de les xarxes socials que el seu viatge ha arribat al final.

"Avui, amb l'alegria de qui sap que ha pogut viure una aventura extraordinària, us comuniquem que ho deixem aquí. Ho tanquem amb un somriure al cor", asseguren en un comunicat. Donen les gràcies a tothom i tanquen, asseguren, "una aventura grandíssima".

Hi afegeixen que "ara ens toca deixar espai per viure altres coses" i "estendre les ales".

Tot i això, no tanquen del tot la porta al comiat als escenaris que no han pogut fer. "Potser un dia el camí i les condicions ens deixen fer-lo", diuen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Txarango (@txarango)

 

L'anunci que plegaven el van fer fa temps i s'havien d'acomiadar amb una gira que la Covid no va permetre fer. Després d'anunciar el comiat sí que van tirar endavant el disc "El gran ball".


El Clownia, cancel·lat

Els Txarango també cancel·len el Festival Clownia, que s'havia de fer al juny de l'any que ve a Sant Joan de les Abadesses, al Ripollès. En un comunicat, els organitzadors anuncien el que ha estat una "decisió difícil" i afirmen que l'han pres per la "difícil perspectiva" que encara viu la cultura a causa de la Covid-19 i "la incertesa" en les restriccions en els esdeveniments culturals.

Un fet que, segons diuen, "fa impossible" planificar un festival "en les condicions que els agradaria fer-ho". També han anunciat que retornaran els diners de les 5.000 entrades venudes.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut