TV3 encadena 22 mesos com a líder d'audiència

El 324 fa el seu millor maig de la història i el 324.cat bat el rècord diari d'usuaris

RedaccióActualitzat

Ha acabat el maig i TV3 encadena 22 mesos consecutius com a líder d'audiència a Catalunya.

Amb sis dècimes més que a l'abril i gairebé tres punts més que la segona cadena més vista, TV3 referma el seu lideratge i encadena 22 mesos consecutius al capdamunt del rànquing. La televisió pública de Catalunya aconsegueix al maig un 14,1 de quota mitjana de pantalla.

A més, el canal de notícíes 3/24, amb un 2,4 de quota de pantalla, ha fet el millor mes de maig dels seus 15 anys d'història.


El 324.cat ha batut el rècord diari de visitants. A més, hem registrat la millor audiència històrica amb 425.000 usuaris únics el dia 27 de maig, l'endemà de les eleccions municipals. Fins ara, la millor dada era la del dia 1 d'octubre del 2017, amb 384.000 usuaris únics.


Líders en informació

Els Telenotícies i la programació lligada a les eleccions, amb debats, entrevistes i nits electorals de rècord, han marcat el lideratge indiscutible de la televisió pública.

 

Espectadors fidels a les estrenes

A més, els espectadors segueixen fidels a les estrenes de programes com "Persona infiltrada" o la sèrie "Les de l'hoquei", que triomfa entre el públic jove, amb boníssims resultats que té a la franja 15-24: un 26% dels joves que miren la tele opten per la sèrie de TV3.

Al costat dels programes de sempre

Al seu costat, continuen sense rival els espais "30 minuts" i el "Sense ficció", i l'entreteniment de l'"Està passant", el "Polònia", el "FAQS" i el "Zona Zàping".

ARXIVAT A:
Mitjans de comunicació
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut