Trump evoluciona "molt bé" de la Covid, segons els metges de la Casa Blanca
Els metges de Trump han comparegut davant la premsa aquest dissabte (Reuters/Ken Cedeno)

Confusió sobre l'evolució de salut de Trump: una font contradiu l'optimisme dels metges

Mentre els metges diuen que "evoluciona molt bé", una font pròxima al president assegura que les últimes 24 hores han sigut molt preocupants i que els pròxims dos dies seran "crítics"

RedaccióActualitzat

Els metges del president dels Estats Units, Donald Trump, encapçalats pel doctor Sean Conley, el seu metge particular a la Casa Blanca, han comparegut aquest dissabte per informar de l'evolució del president, després que aquest divendres se sabés que tenia coronavirus.

Asseguren que "està evolucionant molt bé. La tos està disminuint, no necessita oxigen i ja no té febre. Pot caminar per la planta de l'hospital":


Per altra banda, una font pròxima a Trump, que tot apunta que seria el cap de gabinet de la Casa Blanca, Mark Meadows, assegura que "encara no hi ha un camí clar cap a la recuperació" i que els senyals vitals del president les últimes 24 hores han sigut molt preocupants. La mateixa font també ha dit que les pròximes 48 hores seran crítiques, una valoració que sembla contradir el metge de la Casa Blanca.

I una altra font confirma a l'agència Associated Press que, efectivament, el president dels EUA va requerir un suplement d'oxigen divendres, abans de ser traslladat a l'hospital. Això quadraria amb la reticència del metge a negar que hagi rebut aquesta ajuda en algun moment.

Per la seva banda, Trump ha fet un tuit on agraeix la tasca dels metges durant els últims sis mesos de "lluita contra aquesta plaga":

"Metges, infermeres i tot el personal del gran Centre Mèdic Walter Reed, i altres persones igual d'increïbles d'institucions que s'han unit a ells, són fascinants! S'ha aconseguit un progrés increïble en els últims 6 mesos de lluita contra aquesta plaga. Amb la seva ajuda, em trobo bé!"

ARXIVAT A:
Trump Estats UnitsCoronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut