Els diners estaven ordenats per quantitats i dividits per feixos (Guardia di Finanza)

Troben vuit milions d'euros en efectiu a l'armari d'un metge de Nàpols

L'home té una consulta privada a Pompeia i se l'està investigant per frau fiscal

RedaccióActualitzat

La Guardia di Finanza de Nàpols, a Itàlia, ha confiscat aquest dilluns gairebé vuit milions d'euros en efectiu que estaven amagats a casa d'un metge que està sent investigat per frau fiscal.

Segons han informat en un comunicat, els diners s'han trobat durant un escorcoll al domicili de l'home, que no n'ha pogut justificar l'origen.

Concretament, el metge treballa per a la seguretat social i té una consulta privada a la localitat de Pompeia.

Els gairebé vuit milions d'euros en efectiu els han trobat amagats en un espai darrere d'un armari i estaven dividits en feixos de 20, 50, 100 i 200 euros i rodejats de sobres amb anotacions.

 

La quantitat de diners era desproporcionada als ingressos declarats pel metge i era una suma "anormal tant per la quantitat com per la manera d'emmagatzemar-los", segons apunta en el mateix comunicat la Guardia di Finanza, que ha confiscat l'efectiu juntament amb la documentació relacionada amb la seva activitat professional.

Per ara, la justícia ha acordat requisar els diners, tenint en compte el seu més que probable origen il·lícit, i continua investigant l'home pels delictes de frau i adquisició de béns robats.

ARXIVAT A:
PolicialItàlia
Anar al contingut