Els bombers han trobat un home mort a la riera de Gaià, d'Ullastrell (Canal Terrassa)

Troben un mort dins un cotxe en una riera d'Ullastrell l'endemà de l'aiguat

La víctima era a la zona de Can Font i els bombers han inspeccionat l'entorn per revisar que no n'hi hagués més
Redacció Actualitzat
TEMA:
Bombers

L'endemà d'una tarda de pluja torrencial que va afectar molt el Vallès Occidental, aquest dimecres els Bombers han trobat un home mort en una riera d'Ullastrell, al Vallès Occidental. 

El cos de la víctima era dins d'un vehicle a la riera de Gaià, a la zona de Can Font. Es tractaria de l'única víctima mortal de l'aiguat.

L'home seria un veí d'Esplugues de Llobregat, tot i que encara no se n'ha confirmat la identitat.

Els bombers s'hi han desplaçat alertats que hi havia un cotxe en una riera seca, amb el temor que pogués haver-hi persones accidentades. Hi han enviat tres dotacions, que han comprovat que hi havia una víctima dins del cotxe

Un operatiu format per bombers i mossos, amb el suport d'un helicòpter, ha inspeccionat l'entorn per comprovar que no hi hagués més víctimes. Quan s'ha fet fosc, els bombers han informat que no n'havien trobat cap més. 

Els bombers han desmuntat el sostre del vehicle, que hauria arrossegat la riera, per excarcerar la víctima i posar-ne el cos a disposició de la comitiva judicial que ha de fer l'aixecament del cadàver. 
 

No constava cap desaparegut al municipi

L'alcalde, Jaume Puig, ha comentat que han habilitat un espai municipal per donar assistència psicològica als familiars i amics de la persona morta.

Fonts municipals han explicat a TV3 que no tenien constància de cap desaparició de veïns del poble des d'aquest dimarts. I els Mossos han assegurat que no hi ha indicis de mort criminal. 

Els serveis d'emergències han buscat més possibles víctimes de la riuada (Canal Terrassa)
Tres dotacions dels bombers s'han desplaçat a la riera (Canal Terrassa)

Ullastrell és entre Viladecavalls i Terrassa, dos dels municipis on les tempestes van descarregar més fort. A la cocapital vallesana van caure 100 litres per metre quadrat en només dues hores. Tot i les inundacions i els desperfectes, no s'hi va haver de lamentar cap dany personal. 

Aquest dimarts, els bombers van haver de rescatar 4 persones que havien quedat atrapades amb el cotxe a la riera de Marganell, a Castellbell i el Vilar, al Bages. Estaven tots bé i els especialistes van muntar un ràpel per poder-los treure amb seguretat.

ARXIVAT A:
Bombers Meteorologia
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut