La zona ha estat perimetrada a l'espera de l'aixecament del cadàver (Ajuntament de Roda de Berà)

Troben el cos d'un infant d'uns 2 anys a la platja Costa Daurada, a Roda de Berà

De moment no coincideix amb cap cas denunciat i inclòs a la base de dades de persones desaparegudes

RedaccióActualitzat

Aquesta matinada ha aparegut el cos sense vida d'un nadó o un infant d'uns 2 anys a la platja Costa Daurada, a Roda de Berà, al Tarragonès.

L'avís l'ha donat un operari de la brigada de neteja cap a les vuit del matí i s'hi han desplegat efectius del SEM, la policia local, els Mossos i la Guàrdia Civil, que són els que, per competències, porten la investigació del cas.

La zona ha estat acordonada fins a l'aixecament del cadàver, segons ha informat l'Ajuntament, que a primera hora ha demanat que ningú s'hi acosti. Ara s'està pendent dels resultats de l'autòpsia.

La troballa del cos de l'infant s'ha comunicat també als diversos cossos policials per si els constava alguna criatura desapareguda de característiques semblants, i també s'ha consultat la base de dades de persones desaparegudes, però de moment no s'ha detectat cap cas compatible amb les restes trobades, segons fonts policials.

L'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, ha apuntat que el cadàver podria ser "d'un nadó provinent d'un naufragi d'alguna embarcació de les que estan convertint la Mediterrània en un Mare Mòrtum":

"La primera conclusió, a peu dret, és que és un cadàver provinent del mar, però no un banyista, perquè feia temps que hi era. A més, anava abrigat i amb pantaló llarg, que no és la vestimenta habitual de la platja o de qui va en una embarcació d'esbarjo, i això fa suposar que ve de lluny."

Un cop aixecat el cadàver i fetes les investigacions inicials pertinents, s'ha retirat de la platja tot el dispositiu de seguretat que s'hi havia instal·lat i s'ha tornat a obrir als usuaris.

ARXIVAT A:
Menors
Anar al contingut