Dos bussos de la Guàrdia Civil rastregen el litoral durant les feines de recerca del menor i el seu pare (EFE)
Dos bussos de la Guàrdia Civil rastregen el litoral durant les feines de recerca del menor i el seu pare (EFE)
Gran Canària

Troben el cos del nadó que va caure dijous d'una patera a Gran Canària

Efectius de salvament busquen el pare del menor, que s'hauria llençat a l'aigua per intentar rescatar-lo

RedaccióActualitzat

Una moto aquàtica ha trobat aquest divendres el cos sense vida d'un nadó que va caure al mar des de la patera en què els seus pares i 21 persones més intentaven arribar fins a la costa de Gran Canària.

El cos del menor ha aparegut surant uns deu quilòmetres al nord-est del punt on va arribar la patera, la platja de Las Marañuelas, a la població d'Arguineguín.

El dispositiu de recerca es manté perquè ara es busca el pare de la criatura, que s'hauria llençat a l'aigua per rescatar-la.

Després d'arribar a prop de la platja, en una zona de roques i amb fort onatge, mentre els migrants baixaven de la patera, una dona que anava a l'embarcació es va adonar que el seu fill de mesos havia caigut del mocador amb què el portava lligat a coll, segons van explicar els mateixos migrants als veïns que es van acostar a atendre'ls. Tot seguit, el pare del menor s'hauria llençat a l'aigua per intentar rescatar-lo i també va desaparèixer.

En el desembarcament també va perdre la vida una altra dona que anava a la patera. El cos d'aquesta dona el van localitzar efectius de Salvament Marítim aquest dijous, dues milles mar endins.

Trasllat a terra del cos del nadó mort ofegat davant de Gran Canària en caure d'una patera (EFE)

Membres d'unitats marítimes de la Guàrdia Civil, de Creu Roja, Protecció Civil i de Salvament Marítim rastregen el litoral sud de Gran Canària per mirar de trobar el migrant desaparegut.

ARXIVAT A:
Migracions
Anar al contingut