Pont de Clifton on han aparegut les maletes amb restes humanes

Troben dues maletes amb restes humanes al pont penjant de Bristol i la policia deté un sospitós

Les restes podrien pertànyer a dos homes adults i el presumpte autor dels crims, de 34 anys, hauria transportat l'equipatge des de Londres

Redacció/AgènciesActualitzat

La policia britànica ha detingut un home aquest dissabte en relació amb la descoberta de restes humanes a dins de dues maletes al pont penjant de Clifton, que uneix aquesta localitat amb la ciutat de Bristol, a l'oest d'Anglaterra.

Les restes pertanyerien a dos homes adults, segons va detallar la policia divendres, i el presumpte autor, de 34 anys, hauria transportat l'equipatge des de Londres aquell mateix dia. Probablement, la intenció era llançar l'equipatge pel pont, però l'home s'hauria vist sorprès pels veïns.

De fet, van ser els veïns els que van avisar la policia en veure el detingut actuant de manera sospitosa al pont penjant de Clifton poc abans de la mitjanit del dimecres passat. Un cop van arribar els agents, ja no hi era, però van trobar les dues maletes.

Finalment, aquest dissabte l'han arrestat a una estació de tren de Bristol i l'han traslladat a Londres per ser interrogat.

"Els agents es quedaran a la zona durant els pròxims dies per tranquil·litzar els afectats per aquest tràgic incident", ha assegurat el subcomissari adjunt de la policia metropolitana, Andy Valentine.

La investigació continua oberta, però la policia ha informat que, de moment, no busca cap altre sospitós vinculat amb aquests crims.

D'altra banda, s'ha confirmat una possible segona escena del crim a Shepherd's Bush, a l'oest de Londres, on la policia ha acordonat la zona.

Els forenses treballen per aclarir el cas de les restes humanes en maletes al Regne Unit (Europa Press/Jonathan Brady)
La policia ha acordonat la zona de Londres que podria ser l'escenari dels crims (Europa Press/Jonathan Brady)

 

ARXIVAT A:
Regne Unit
Anar al contingut