Troben ADN de la víctima a la roba del detingut per violar brutalment una menor a Igualada

La policia científica ha trobat les restes a l'habitació del presumpte autor després d'escorcollar-ne el domicili aquest cap de setmana

RedaccióActualitzat

Les proves pericials confirmen la presència d'ADN de la víctima a la roba de l'acusat d'haver violat brutalment una menor a Igualada fa sis mesos. Així ho ha avançat el programa "Planta Baixa" de TV3 i ho ha confirmat després el comissari en cap dels Mossos, Josep Maria Estela, en una entrevista a RAC1.

Estela ha explicat que aquesta troballa, que s'ha fet després d'un nou escorcoll en presència del detingut aquest cap de setmana, el fa ser optimista, perquè permet que el jutge "tingui tots els elements" per mantenir-lo a la presó i perquè se'l condemni. 

 "La satisfacció és enorme. Ho és per a mi, per a l'organització i especialment per al grup de treball, que ha treballat de forma intensa: la unitat central d'agressions sexuals i els comandaments del territori."

L'advocat de la víctima, Jorge Albertini, ha assegurat a TV3 que ara cal esperar que s'aixequi el secret de sumari i es pugui determinar si el presumpte autor va actuar sol o en companyia. També ha lloat la feina d'investigació dels Mossos.
 

El detingut està en presó provisional

L'acusat, un noi de 21 anys amb antecedents policials per delictes sexuals en l'àmbit familiar, el van detenir dijous passat a primera hora, i la policia va escorcollar-ne el pis durant més de set hores i en va extreure diverses caixes de cartró amb material.

Des de dissabte el presumpte violador és en un centre penitenciari. El jutge va dictar presó provisional, comunicada i sense fiança després de prendre-li declaració. El detingut només va contestar a preguntes del seu advocat.

Els fets van passar l'1 de novembre a la sortida de la discoteca Epic. La noia, de 16 anys, es dirigia a l'estació per agafar el tren. En aquest trajecte va ser agredida i violada.

Al detingut també se l'investiga per temptativa d'assassinat, per la brutalitat de l'agressió. I és que a la noia, que encara ara es recupera de les seqüeles, la van trobar inconscient i amb una fractura al crani que no és compatible amb el fet d'haver caigut o amb una empenta.

ARXIVAT A:
Agressió sexual
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut