70.000 persones han passat la nit de Sant Joan a les platges de Barcelona (ACN/Albert Hernàndez)

Tres morts violentes i un home ofegat la nit de Sant Joan

Un detingut a Barcelona per l'apunyalament d'un jove de 26 anys
Redacció Actualitzat
TEMA:
Sant Joan

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un jove de 26 anys aquesta matinada al barri de la Barceloneta de Barcelona, al passeig Joan de Borbó. Ha passat cap a les 4 de la matinada i hi ha una persona detinguda.

Segons ha explicat el tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament, Albert Batlle, la víctima ha estat apunyalada i ha mort a l'acte.

El desplegament d'agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona a la zona, dins el dispositiu especial per a la nit de Sant Joan, ha permès una intervenció ràpida.

Han estat 183 els agents desplegats a les platges, en una nit que hi ha reunit 70.000 persones. Totes les deixalles que hi han deixat han quedat recollides a primera hora del matí. Els serveis de neteja han retirat 57 tones de residus; de les quals 27 eren envasos, 27, de rebuig i 4 de vidre.

Segons el balanç que ha fet Batlle, hi ha hagut 78 intervencions dels Bombers.
 

Un ofegat a Sitges

A Sitges, al Garraf, una persona ha mort ofegada aquesta nit. Es tracta d'un home, veí de la població, de 55 anys. Ha estat a la platja de la Ribera quan dues persones que s'estaven banyant no podien sortir de l'aigua. Sembla que la víctima havia entrat al mar per ajudar-les.

Els bombers han rebut l'avís a les 00.55 i hi han anat 5 dotacions i un equip subaquàtic del GRAE i també efectius del Salvament Marítim, amb un helicòpter, agents de la Policia Local i Creu Roja. S'ha fet recerca preventiva per la zona per descartar que a l'interior de l'aigua hi hagués cap altra persona.

Els equips de rescat han intentat reanimar la víctima a la mateixa platja sense èxit. Una l'ambulància del SEM ha traslladat una segona persona ferida a l'hospital de sant camil, on es troba en estat menys greu, segons l'informe dels Mossos.
 

Dos morts en un tiroteig a Girona

A més, a Girona, una dona de 44 anys i d'un home de 48 han mort en una baralla al barri de la Font de la Pólvora. Ha passat a quarts d'11 de la nit. La baralla ha acabat amb un tiroteig i un atropellament mortal.

Els Mossos en busquen els autors.

ARXIVAT A:
Sant Joan
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut