Serveis d'emergència al lloc dels fets, després del greu accident a l'A-6 (112 Comunitat de Madrid)

Tres morts i dos ferits de gravetat en l'accident amb un conductor kamikaze a Madrid

El sinistre ha passat a l'A-6 abans de les 6.30 del matí, quan un vehicle que circulava en sentit contrari ha topat contra un altre turisme i una moto

Redacció/AgènciesActualitzat

Tres persones han mort i dues més han resultat ferides de gravetat aquest diumenge a primera hora del matí en un accident a l'autopista A-6 a Madrid, provocat pel conductor d'un vehicle que circulava en sentit contrari. Les cinc víctimes són homes d'entre 25 i 55 anys.

El sinistre s'ha produït minuts abans de les 6.30 del matí, quan, per motius que s'investiguen, el conductor d'un vehicle circulava contra direcció per l'A-6 i ha acabat xocant contra un altre turisme i una moto al punt quilomètric 20, al seu pas pel terme municipal de Las Rozas.

Entre les víctimes mortals hi ha un policia nacional

Les tres víctimes mortals són un agent de la Policia Nacional de 44 anys, conductor del vehicle que circulava correctament, que es dirigia al seu lloc de feina a la comissaria del districte de Salamanca, i el seu acompanyant, a més del conductor kamikaze.

Les persones ferides de gravetat són el copilot del vehicle que circulava en sentit contrari, que ha patit un traumatisme cranioencefàlic, i el motorista, un policia municipal de 54 anys que ha pogut esquivar parcialment el xoc i que ha patit diverses fractures a les extremitats inferiors.

A conseqüència de l'accident, la Direcció General de Trànsit (DGT) ha tallat la circulació a l'A-6 en direcció Madrid, amb retencions de 2 quilòmetres i ha obert una ruta alternativa.

ARXIVAT A:
TrànsitComunitat de Madrid
Anar al contingut