Els bombers han hagut de rescatar un dels cossos de l'interior de l'helicòpter
Els bombers han hagut de rescatar un dels cossos de l'interior de l'helicòpter (Bombers de València)

Tres morts en un accident d'helicòpter en xocar amb una línia d'alta tensió a Puçol

Les víctimes eren treballadors de la companyia hidroelèctrica que estaven revisant les línies d'alta tensió a la zona del mont Picaio

RedaccióActualitzat

Tres persones han mort en un accident d'helicòpter al País Valencià. L'aparell ha xocat contra una línia d'alta tensió a Puçol, a la comarca de l'Horta Nord.

Segons ha confirmat l'alcaldessa de la localitat, Paz Carceller, a À Punt, les víctimes són tres treballadors que estaven revisant i fent el manteniment de les línies.

Els fets han passat cap a les deu del matí a la zona del mont Picaio.

L'helicòpter ha caigut en uns camps, a prop d'una urbanització. Segons han explicat a EFE testimonis de l'accident, l'helicòpter ha caigut al costat de l'antic casino, a la part del darrere que dona accés a la urbanització.

 

L'helicòpter pertanyia a una empresa especialitzada en treballs de revisió de línies elèctriques aèries. L'havia contractat i-DE, companyia distribuïdora del grup Iberdrola, segons han informat fonts d'aquesta empresa.

Iberdrola indica que s'estan investigant les causes de l'accident i lamenta la mort dels tres treballadors.

L'accident ha provocat que els veïns hagin tingut talls puntuals al subministrament de llum fins passat el migdia.

Al lloc de l'accident s'hi han desplaçat agents de la Guàrdia Civil, bombers i rescatadors del Grup Especial de Rescat en Altura (GERA). També hi ha diverses ambulàncies del SAMUR i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

ARXIVAT A:
País Valencià
Anar al contingut