Quatre detinguts per l'apunyalament del pare de Lamine Yamal a Mataró

Mounir Nasraoui ha estat donat d'alta a l'hospital Can Ruti de Badalona dos dies després de l'agressió

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones per l'apunyalament del pare del jugador del FC Barcelona Lamine Yamal en un aparcament de Mataró dimecres a la nit. 

Tots quatre estan acusats de temptativa d'homicidi tot i que només un d'ells seria el presumpte autor de l'apunyalament. Aquest divendres han estat traslladats des de la comissaria dels Mossos de Mataró, on havien fet una primera declaració, fins al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia.

Pàrquing de Mataró
L'apunyalament ha tingut lloc la nit d'aquest dimecres en un pàrquing de Mataró (3Cat)

Els fets van passar cap a les nou de la nit de dimecres en un aparcament a l'aire lliure del barri de Rocafonda de la capital del Maresme i hi hauria fins a sis persones implicades, segons ha explicat a TV3 un testimoni dels fets, David Ruiz Sánchez, que dorm a la zona. 

"Jo era aquí al cotxe i vaig veure un vehicle que s'acostava aquí al pàrquing. Sis persones en van baixar i van intentar picar el pare de Lamine Yamal. Al final li van clavar punyalades. Aleshores tota la gent del parc va venir aquí a defensar el pare d'en Lamine i aquestes sis persones van fugir amb el vehicle."

Unes hores abans, cap al migdia, el pare de Lamine Yamal havia trucat a la policia local per denunciar que li havien tirat aigua des d'un balcó. Aquest fet hauria provocat una petita baralla entre els veïns del bloc d'on havia caigut l'aigua i el pare del jugador del FC Barcelona. 

La policia local va identificar els implicats, però la cosa no va anar més enllà. Segons informen els Mossos i la policia local, aquestes mateixes persones --que no tenen antecedents policials-- serien les que estan implicades en l'apunyalament.

El pare de Lamine Yamal continua ingressat (Europa Press)

La coordinació entre la policia local i els Mossos va permetre establir aquesta correlació i detenir tres atacants poc després de l'agressió. El quart el van detenir l'endemà al matí. 
 

El pare de Lamine Yamal: "Ja estic millor"

Mounir Nasraoui, que dijous va rebre la visita de Lamine Yamal, ha deixat aquest divendres l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, després de rebre l'alta hospitalària, segons ha informat l'agència EFE.

Ell mateix va publicar una història al seu compte d'Instagram per agrair el suport rebut.

"Gràcies a tots pels vostres ànims. Ja estic millor. Una forta abraçada per a tots."

Al missatge, que acaba amb dues icones --de força i un cor-- se sent de fons un fragment d'una cançó del raper Morad: "Ahora me vienen do 'tonto', y quieren mi nombre a mí mancharme (no). Y no saben dónde cogerme (no), y no saben dónde darme (no). He visto la muerte de gente del barrio que nadie se acuerda de ello' (no)".

Els Mossos, que han agraït la col·laboració ciutadana en la detenció dels presumptes implicats, tenen previst interrogar Mounir Nasraoui quan estigui més recuperat.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut