Un rellotge de luxe (Unsplash / Casey Connell)

Tres detinguts pel robatori d'un rellotge valorat en 500.000 euros a Barcelona

Els acusats van assaltar un home a la sortida d'un restaurant de luxe de la capital catalana
Redacció / ACN Actualitzat
TEMA:
Policial

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes pel robatori d'un rellotge valorat en mig milió d'euros a Barcelona. Els fets van passar dijous, 8 de juny, a la tarda, quan dos dels acusats van assaltar un home a la sortida d'un restaurant de luxe de la capital catalana, van arrabassar-li el rellotge i van fugir a tota velocitat amb una motocicleta tipus escúter.

L'afectat va patir ferides lleus i els lladres es van refugiar en un pis de l'Hospitalet de Llobregat, on van ser arrestats hores després en sortir del domicili, segons explica la policia catalana en un comunicat.

La investigació policial s'inicia 24 hores abans quan la Policia Nacional comunica als Mossos l'arribada de tres homes procedents d'Itàlia especialitzats en els robatoris de rellotges de luxe.

A partir de la informació disponible, es va posar en marxa un operatiu per localitzar els lladres i, fruit de les indagacions, es va tenir coneixement que dos dels investigats s'havien desplaçat fins al centre de Barcelona i havien agafat una motocicleta. Finalment, a darrera hora de la tarda, van constatar el robatori.

Els lladres es van amagar al pis de l'Hospitalet de Llobregat i, a les 00.45 hores del 9 de juny, i quan van sortir del domicili, van ser arrestats pels Mossos.

El jutjat de guàrdia de l'Hospitalet va autoritzar una entrada i escorcoll al pis, en la qual van participar agents dels Mossos i de la Policia Nacional, que van poder localitzar i recuperar el rellotge sostret, a més de la roba que duien els autors en el moment del robatori.

Els investigadors també van fer una recerca de la motocicleta utilitzada per cometre el robatori, entre el domicili i la zona on es va cometre el fet. Un cop localitzada, els agents la van intervenir.

El rellotge sostret ja s'ha pogut retornar a la víctima. Els detinguts van passar a disposició judicial el 10 de juny, i el jutge va decretar l'ingrés a presó per a dos d'ells.


Un fenomen delictiu d'àmbit internacional

La lluita contra aquest fenomen que afecta les principals capitals europees turístiques i de l'estat ha comportat que per segon any consecutiu els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona posin en marxa el Grup Titani d'investigació de robatoris violents pel que fa als robatoris de rellotges de luxe.

Es tracta d'un grup policial d'investigació especialitzat en aquest àmbit, que treballa coordinadament amb altres serveis de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona a banda de la Divisió d'Investigació Criminal.

ARXIVAT A:
Policial
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut