Trapero
El major Josep Lluís Trapero, director general dels Mossos d'Esquadra (3cat

Trapero justifica el seu salt a un càrrec polític, on creu que pot ser "més útil"

El major reivindica "la col·laboració lleial" dels agents polítics i socials, "encara que sigui amb discrepàncies legítimes", i demana als agents que mantinguin "l'essència"

RedaccióActualitzat
El nou director general de la Policia, Josep Lluís Trapero, assegura que el seu nou càrrec és el lloc on més útil pot ser als Mossos d'Esquadra i als ciutadans. En una carta enviada a tots els agents del cos, Trapero admet que li ha costat deixar l'uniforme i considera un repte professional la nova posició que exerceix des de dilluns passat. 

 

"Sé que enteneu perfectament que no ha estat fàcil prendre aquesta decisió, pel que implica deixar l'uniforme policial i l'exercici d'una professió que, com tots vosaltres, m'apassiona i que només s'entén des de la vocació de servei."

 

El també major dels Mossos assegura que se sent amb l'energia renovada i moltes ganes davant d'aquesta nova responsabilitat i explica que el seu principal objectiu és ajudar a implementar les polítiques de seguretat que fixarà el Departament d'Interior. Al text assegura que "els últims anys el cos ha aconseguit fites importants, però no n'hi ha prou" i que encara hi ha marge de millora

8 expulsions i 250 sancions: Afers Interns fa públics tots els càstigs als Mossos

És per això que demana als agents que, a l'hora d'exercir la seva feina, mantinguin "l'essència", en un context en què es passa "de l'elogi" a la "crítica ferotge" i pensin sempre que ha de tenir un impacte positiu per als ciutadans.
 

"I això és el que us demano que feu. Mantenir la vostra essència, el que sou, el que s'espera de vosaltres i el que millor sabeu fer. Ser mossos i mosses d'esquadra. Ser policies. Res més que policies, però tampoc res menys."

A més a més, el major Trapero reivindica "la col·laboració lleial" dels agents polítics i socials perquè el cos dels Mossos creixi i millori, i defensa que des de l'àmbit polític s'acompanyi el cos "encara que sigui amb discrepàncies legítimes".

 

 

 

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraJosep Lluís Trapero
Anar al contingut