Robert Smith, cantant de The Cure, en un concert el 2019 (Creative Commons/Mr. Rossi/CC BY-SA 4.0)

The Cure publica el tast d'una nova cançó, la primera en 16 anys

La banda anglesa ha publicat un vídeo on es poden sentir uns segons del tema, que porta per títol "Alone", i que s'estrenarà aquest dijous

The Cure, la mítica banda formada els anys 70 a Crawley, a Anglaterra, ha anunciat aquest dilluns a través d'un vídeo a Instagram que publicarà una nova cançó dijous.

Feia 16 anys que els britànics no publicaven nou material: des del 2008, quan van llançar el disc '4:13 Dream'. Tot i això, no han deixat de tocar en gires i festivals.

El vídeo de l'anunci només revela el nom del tema, "Alone", i el lloc i l'hora en què es podrà escoltar: aquest dijous 26 de setembre a les 12 del migdia (les 13.00 a Catalunya) al programa de Mary Anne Hobbs a BBC Radio 6.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cure (@thecure)


Feia anys que la banda liderada per Robert Smith prometia nova música. El 2019 van estar a punt de fer-ho, i el 2022 Smith va començar a insinuar un nou treball amb el nom "Songs of a lost world".

Els mitjans especialitzats consideren aquesta nova cançó un senyal que The Cure presentarà aviat un nou àlbum d'estudi amb el títol.

De fet, fa només 10 dies va aparèixer un cartell a la porta d'un pub de Crawley amb el text "Songs of a lost world" i una data: 1 de novembre del 2024.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut