Alumnes a l'exterior de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna
Alumnes a l'exterior de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna

Tercera denúncia per assetjament sexual contra el professor apartat de Blanquerna

La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna ha rebut tres denúncies contra el professor, una al setembre i dues ara

Redacció / AgènciesActualitzat

La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull ha informat que la mediadora encarregada del compliment del protocol contra l'assetjament sexual al centre ha rebut una altra denúncia contra el professor que ja havia estat denunciat i apartat.

La denúncia s'ha rebut aquest dijous, l'endemà que la facultat l'apartés per segona vegada, després de rebre una segona denúncia per assetjament sexual.

El professor ja havia estat denunciat el passat mes de setembre i havia complert una sanció. En considerar que hi ha proves suficients per iniciar una investigació al respecte, la comissió encarregada de la instrucció ha incorporat aquesta nova denúncia a la causa oberta aquesta setmana.

Blanquerna ha reiterat la intenció de combatre l'assetjament a la facultat i s'ha compromès a articular les mesures necessàries per assegurar la privacitat de les dades i els detalls de les actuacions sobre les persones relacionades amb aquests afers.

La facultat assegura que intervindrà amb la màxima celeritat i garantint alhora el rigor i les garanties.  

Envia un correu electrònic a bustiadenuncia@tv3.cat

 

ARXIVAT A:
Educació Assetjament sexual Universitat
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut