TAYLOR SWIFT
Taylor Swift ja havia donat suport a Joe Biden

Taylor Swift dona suport a Kamala Harris: "Aconseguirem més si ens guia la calma i no el caos"

El suport de l'estrella del pop és important per als demòcrates, ja que pot ajudar a mobilitzar el vot de joves i dones, quan encara hi ha un 8% d'indecisos

Actualitzat

Kamala Harris ha aconseguit un suport important només minuts després d'acabar el debat entre la candidata demòcrata i el republicà, Donald Trump. Ha estat el de Taylor Swift.

En una publicació a Instagram ha dit: "Votaré per Kamala Harris i Tim Walz a les presidencials del 2024." Swift ha triat com a imatge de publicació una foto seva amb un gat i ha firmat el text com a "senyora sense fills amb gat". 

Amb 280 milions de seguidors a Instagram, Swift ha fet referència així a la frase que el número 2 de la candidatura republicana, JD Vance, va fer servir en el passat per referir-se als demòcrates. Un "grapat de dones amb gats i sense fills" va dir. I com a exemple va posar Kamala Harris i Alexandria Ocasio-Cortez. La foto triada forma part de la sessió que va fer per a la revista Time al desembre, quan va ser escollida per la publicació com la persona més influent de l'any

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

El suport de la cantant, una de les figures més importants de la cultura pop, pot ser fonamental per als demòcrates, sobretot a l'hora d'animar el vot entre dones i joves, quan encara hi ha un 8% d'indecisos. 

En el post, Swift ressalta que votarà per Harris pels drets i les causes que espera que la "guerrera defensi".

"Crec que és una líder de mà ferma i talentosa i que podem aconseguir molt més en aquest país si ens guia la calma i no el caos. Em vaig sentir molt encoratjada i impressionada per la seva elecció de company de fórmula, Tim Walz, que ha estat defensant els drets LGTBIQ+, la fecundació in vitro i el dret de la dona sobre el seu propi cos durant dècades."

Swift va donar suport el 2020 al president nord-americà, Joe Biden, i ha donat suport anteriorment a altres demòcrates. Durant les últimes setmanes, havia crescut el debat sobre si es pronunciaria a favor de Harris.

En la decisió de fer-ho públic també hi ha influït el fet que la campanya de Trump va fer servir imatges de Swift generades amb intel·ligència artificial per simular falsament que havia aconseguit el seu suport. 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Estats Units 2024
Anar al contingut