La pancarta que els activistes han col·locat a Madrid i que, per unes hores, ha tapat el cartell de Desokupa (EFE/Mariscal)

Tapen la polèmica lona de Desokupa al centre de Madrid amb missatges pel dret a l'habitatge

El PSOE ha denunciat a la Junta Electoral la primera pancarta, la que va col·locar dilluns l'empresa de desnonaments extrajudicials Desokupa
Redacció Actualitzat
TEMA:
Comunitat de Madrid

Un grup d'activistes contra els desnonaments ha boicotejat aquest divendres la polèmica pancarta que tenia penjada l'empresa Desokupa a Madrid des de dilluns passat. A sobre del missatge propagandístic d'aquesta empresa, acusada de diversos delictes d'odi i violència, els activistes de Movimiento de Vivienda de Madrid hi han desplegat una altra lona en què demanen que l'habitatge sigui gratuït i de qualitat.

Al cartell asseguren que el problema no és l'ocupació, sinó el preu desorbitat de l'habitatge, i denuncien que els desnonaments que s'han fet han deixat sense llar 28.500 persones.

La lona, que havien col·locat a les 6 del matí, ha estat retirada al cap de poques hores. El programa "Tot es mou" de TV3 hi ha connectat en directe.


Els activistes pel dret a l'habitatge han emès un comunicat en què exposen que "Desokupa ha rebut una resposta". Asseguren que l'empresa porta a terme "pràctiques intimidatòries i mafioses amb finalitats partidistes, promovent alarma social".

La pancarta de Desokupa, situada en un edifici del carrer Atocha, havia estat denunciada a la Junta Electoral Central pel PSOE. De fet, el partit diu que preveu presentar una denúncia penal contra el cartell.

La lona envia un missatge directe a Pedro Sánchez, mentre el confronta amb el responsable de l'empresa Desokupa. El lema contra Sánchez és: "Tú a Marruecos, Desokupa a La Moncloa".

 

ARXIVAT A:
Habitatge PSOE Comunitat de Madrid
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut