Part de la barra de fusta amb detalls decoratius que regnava al menjador del bar Versalles de Sant Andreu
Part de la barra de fusta amb detalls decoratius que regnava al menjador del bar Versalles de Sant Andreu

Tanca l'emblemàtic Versalles, el bar centenari del barri de Sant Andreu de Barcelona

El local és als baixos d'un edifici modernista del barri barceloní i es convertirà en un restaurant especialitzat en carns

RedaccióActualitzat

El bar Versalles, mític establiment del barri de Sant Andreu de Barcelona, abaixa la persiana. El local va obrir fa gairebé 110 anys, el 1915, i des de llavors s'ha convertit en un punt de referència d'andreuencs de totes les generacions.

Segons ha avançat Betevé, entre els motius que han dut al tancament hi hauria l'augment del lloguer fins als 10.000 euros mensuals. Divendres passat dia 31 de maig, els veïns es van trobar que les finestres del bar estaven cobertes amb papers.

Així mateix, aquest dissabte 8 de juny ja s'ha conegut quin és el destí del local, que esdevindrà un restaurant especialitzat en carns. L'empresari Ferran Ballús obrirà un nou establiment sota la marca La Madurada. De fet, al seu compte d'Instagram han revelat que el restaurant s'anomenarà La Madurada de Versalles. L'empresari compta amb un restaurant a Horta i un altre al carrer d'Enric Granados.

El Versalles es va inaugurar als baixos de Can Vidal, un edifici modernista aixecat a principis del segle passat al carrer Gran de Sant Andreu amb la plaça del Comerç. Una gran barra amb figures de fusta regnava al mig del menjador, un tret que encara el diferenciava més de la resta d'establiments.

 

ARXIVAT A:
Gastronomia
Anar al contingut