Un camió cisterna ha xocat amb un altre camió a l'AP-7 (Bombers de la Generalitat)

Reobren l'AP-7 a Ulldecona després d'un tall de més de 7 hores per una fuita química

L'accident de dos camions ha obligat a activar el pla d'alerta en el transport de mercaderies perilloses perquè un dels vehicles transportava àcid clorhídric

RedaccióActualitzat

A primera hora d'aquesta nit s'ha reobert del tot al trànsit al tram de l'autopista AP-7 que havia quedat tallat dilluns a la tarda a Ulldecona, al Montsià, per un accident entre dos camions.

L'accident ha obligat a activar el pla d'alerta en el transport de mercaderies perilloses perquè un dels vehicles transportava àcid clorhídric i ha tingut una fuita.

Nou dotacions dels bombers han treballat en l'incident fins que s'ha aconseguit transvasar el material químic a un altre camió.

El Sistema d'Emergències Mèdiques ha atès un dels conductors implicats en l'accident. Protecció Civil ha informat que ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

L'accident ha obligat a tallar l'autopista diverses hores en tots dos sentits de la marxa.

En sentit nord s'ha reobert un carril cap a les vuit del vespre, després d'unes tres hores i mitja de tall total amb desviaments per l'N-340.

Això ha provocar cues quilomètriques a la zona: els Mossos han treballat durant hores per evacuar a través d'un pas a la mitjana de la via els sis quilòmetres de vehicles que han quedat atrapats a la calçada del sentit sud.

Segons ha informat el telèfon d'emergències 112, l'avís de l'accident s'ha rebut a dos quarts de cinc de la tarda.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut