Un tren de l'R4 de Rodalies a l'estació de Cerdanyola del Vallès
Adif fa obres a les línies R4 i R8, entre Castellbisbal i Molins de Rei, per adequar la via a l'ample internacional (ACN)

Tallades l'R4 i l'R8 entre Castellbisbal i Molins de Rei per obres durant l'estiu

El servei es mantindrà interromput fins a l'11 de setembre i Renfe ofereix una alternativa amb autobusos als usuaris

Adif ha començat aquest dilluns obres a les línies R4 i R8 de Rodalies, entre Castellbisbal i Molins de Rei, per adequar la via a l'ample internacional. La circulació estarà tallada en aquests trams fins a l'11 de setembre.

Per garantir la mobilitat dels passatgers, Renfe ofereix una alternativa amb autobusos que estan sincronitzats amb els horaris del servei de Rodalies i mantindran la freqüència actual de trens.

En concret, Renfe disposa de 25 autobusos que oferiran unes 20.000 places al dia entre Martorell Central, Castellbisbal i Molins de Rei per a l'R4, i entre Martorell Central i Rubí Can Vallhonrat per a l'R8.

El tall a l'R4 entre Castellbisbal i Molins de Rei es mantindrà fins a l'11 de setembre i, el 26 d'agost, les restriccions s'ampliaran fins a l'estació de Martorell Central. A l'R8, el tall afecta el tram entre Martorell Central i Rubí Can Vallhonrat

En paral·lel, a l'R4 es manté el tall entre Sant Vicenç de Calders i Vilafranca els dies feiners de les 08.00 a les 19.00 hores, i de les 21.30 a les 22.30 de la nit. Adif executa obres en aquest punt per adaptar a l'ample estàndard el nus ferroviari de Castellbisbal.
 

Obres al metro de Barcelona

Aquest dimarts també comencen obres de millora al metro de Barcelona que obligaran a tallar dos trams de l'L5 i l'L2. La primera, la blava, quedarà tancada entre Cornellà Centre i Collblanc. Mentre que la segona, la lila, quedarà tallada entre Paral·lel i Sagrada Família. 

En tots dos casos les millors alternatives són altres línies de la xarxa de metro o els trens de Rodalies. En el cas de la línia 5 hi haurà autobusos per cobrir el tram afectat. I en el de la línia 2 es reforçaran les línies regulars de bus que fan un recorregut similar.  

 

ARXIVAT A:
MobilitatTransport públicRodalies
Anar al contingut