Retencions a la C-33 en sentit nus de la Trinitat per l'incendi d'un camió a la ronda Litoral (Trànsit)
Retencions a la C-33 en sentit nus de la Trinitat per l'incendi d'un camió a la ronda Litoral (Trànsit)

Mor el conductor del camió incendiat dimarts a la ronda Litoral

L'accident va obligar a tallar la via durant quatre hores, cosa que va provocar grans retencions als accessos a Barcelona cap al nus del Llobregat, a la C-58 i la C-33 i a les rondes en sentit Trinitat

Actualitzat

El conductor del camió de gran tonatge que es va accidentar aquest dimarts a la ronda Litoral ha mort, segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona. La víctima, de 57 anys, havia ingressat en estat crític a l'Hospital Vall d'Hebron, on ha mort aquest dimecres a última hora del matí. 

El sinistre va passar poc després de les 17.15 hores quan, per causes que s'estan investigant, el vehicle va topar contra la mitjana i es va incendiar poc després.

La ronda Litoral va quedar tallada a les cinc de la tarda a l'altura de Bon Pastor en sentit Llobregat. Els equips d'emergències van estar treballant intensament en aquest punt, després que la cabina del camió s'incendiés.

El sinistre va obligar a tallar la circulació en aquesta artèria de l'àrea metropolitana de Barcelona en sentit Llobregat durant gairebé quatre hores. A les 20.48, Trànsit va informar de l'obertura d'un carril de circulació.

L'incendi va causar retencions als accessos de Barcelona cap al nus del Llobregat, a la C-58 des de Ripollet, i a la C-33 des de la Llagosta.

Per aquest motiu, es va recomanar no accedir a Barcelona des del nord pel nus de la Trinitat. Hi va haver cues molt compactes a la C-58 des de Ripollet, on es va obrir el carril bus-VAO per a tots els vehicles.

També es va registrar cues importants  a la ronda Litoral en sentit Trinitat.

Com a vies alternatives per accedir a la capital catalana es van recomanar els túnels de Vallvidrera, la Diagonal o la A-2. 

Anar al contingut