"Shogun", amb 25 nominacions, i "The Bear", amb 23, encapçalen les candidatures als Emmy

L'Acadèmia de la Televisió dels Estats Units ha fet públiques les candidatures aquest dimecres 

RedaccióActualitzat

"Shogun", la sèrie ambientada al Japó del segle XVII, acumula 25 nominacions de cara a la 76a edició dels premis Emmy que s'entregaran a Los Angeles el 15 de setembre. Molt a prop, amb 23 nominacions, se situa la sèrie "The Bear", que domina en l'apartat de comèdia i que l'any passat ja va estar nominada en 13 categories. També ronden la vintena de nominacions "Solo asesinatos en el edificio", amb 21 nominacions, "True detective", amb 19, i "The Crown", amb 18.

"Shogun" competirà en la categoria de millor sèrie dramàtica amb l'última temporada de "The Crown", "Fallout", "The morning show", "Mr. and Mrs. Smith", "Slow horses", "3 body problem" i "La edad dorada"; i "The Bear" optarà a la millor sèrie de comèdia i s'enfrontarà a les candidatures de "Hacks", "Colegio Abbott", "Reservation Dogs", "Solo asesinatos en el edificio", "Larry David (Curb Your Enthusiasm)", "Lo que hacemos en las sombras" i "Palm Royale". 

Les candidates a millor actriu

En l'apartat d'interpretacions, Sofía Vergara ha estat nominada a millor actriu en una minisèrie pel seu treball a "Griselda", produïda per Netflix. La colombiana lluitarà pel guardó amb Jodie Foster, nominada per l'última temporada de la sèrie "True detective"; Naomi Watts, que protagonitza la sèrie "Feud: Capote vs. The Swans"; Brie Larson per "Cocina con química" i Juno Temple per "Fargo".

L'última temporada de "The Crown" aglutina nominacions en els actors i actrius protagonistes. Opta al premi a la millor interpretació femenina Imelda Staunton, que encarna la reina Elisabet II. També està nominat a millor actor protagonista Dominic West, en el paper de l'actual monarca del Regne Unit, mentre que Elisabeth Debicki, que es va posar en la pell de Diana de Gal·les en els seus últims anys de vida, opta al premi de millor actriu de repartiment.

Paral·lelament, la categoria de millor actor en una sèrie de comèdia estarà molt renyida amb les nominacions tant de Martin Short i Steve Martin per "Solo asesinatos en el edificio", com de Jeremy Allen White pel paper protagonista de "The Bear".

També estarà molt disputat al guardó en la categoria de millor minisèrie en què els acadèmics hauran d'escollir entre "Mi reno de peluche", "Fargo", "Cocina con química", "Ripley" o bé "True detective: Noche polar".

ARXIVAT A:
TelevisióSèries
Anar al contingut