Serrat anuncia que es retira dels escenaris el 2022 amb una última gira internacional

El cantautor diu que vol continuar component i cantant a casa, però que no tornarà als escenaris
Redacció Actualitzat
TEMA:
Música

Joan Manuel Serrat ha anunciat que es retira dels escenaris: el cantant i compositor deixarà de fer concerts després de la gira que arrencarà l'abril del 2022.

La gira, que portarà per nom "El vicio de cantar, 1965-2022", començarà a Nova York, recorrerà l'Amèrica Llatina i Espanya i es clourà el 23 de desembre de l'any vinent al Palau Sant Jordi de Barcelona. 

Ho ha avançat aquest dijous en una entrevista al diari El País en què explica que vol acomiadar-se en persona, i que no li va agradar sentir-se acomiadat per una epidèmia

Serrat, de 77 anys, afegeix que té la intenció de seguir component i cantant des de casa, però que no tornarà als escenaris.  

Cartell promocional de l'última gira de Joan Manuel Serrat

La primera i l'última actuació

Joan Manuel Serrat va actuar per primera vegada en públic el 18 de febrer de 1965 en un programa de Radio Barcelona, i l'última actuació fins ara la va fer gairebé 55 anys després.

Va ser poc abans de l'inici de la pandèmia, el 12 de febrer del 2020 a Madrid, en un concert amb Joaquín Sabina que es va haver de suspendre poc després de començar perquè Sabina va caure de l'escenari.


Una carrera molt llarga

Amb una carrera musical de més de cinquanta anys, Serrat ha transitat pel cançoner popular, la Nova Cançó, la cobla espanyola i el bolero.

L'autor de "Paraules d'amor" ha publicat més de 30 discos d'estudi des de la gravació, el 1967, d'"Ara que tinc vint anys".

Un altre dels seus grans èxits que ha passat a l'imaginari col·lectiu, "Mediterráneo",  compleix exactament 50 anys aquest desembre.

El cantautor Joan Manuel Serrat durant una actuació
ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut