Sergi Sabrià segueix els passos de Pere Aragonès i Marta Rovira i deixarà la política institucional

Sergi Sabrià anuncia que també deixarà la política: "És l'hora de cares noves"

El dirigent d'Esquerra segueix els passos de Pere Aragonès i Marta Rovira i deixarà la política institucional quan hi hagi nou govern
Redacció Actualitzat
TEMA:
ERC

Sergi Sabrià deixarà la política institucional quan hi hagi nou govern. El viceconseller del govern en funcions d'Esquerra ho ha anunciat aquest migdia a través d'un comunicat a les xarxes socials, en què ha avançat que "emprendrà nous camins professionals".

Sabrià s'alinea amb Pere Aragonès i Marta Rovira, que també han anunciat que pleguen, i es mostra convençut que cal un relleu: "com han dit la Marta i en Pere els darrers dies, és l'hora de cares noves i idees noves, de deixar pas a nous lideratges".

El dirigent republicà no s'ha referit, en canvi, a l'anunci d'Oriol Junqueras que, tot i que ha renunciat a la presidència del partit, aspira a revalidar el càrrec al congrés d'ERC de finals de novembre.

Sergi Sabrià ha afegit que fa un pas al costat "convençut i confiat" que el partit "compta amb una nova generació preparada per prendre un relleu que fa 93 anys que passa de mà en mà".

 

Sabrià lloa Aragonès i el seu govern

En el comunicat, Sabrià també comenta que el govern d'Aragonès ha estat "honest, humil i generós", tal com afirma que també ho és el seu president. "Estic absolutament segur que el temps posarà a lloc la rellevància de la seva tasca", afegeix el viceconseller en funcions, que reivindica la contribució als indults i l'amnistia, la "recuperació" de la institució, i els avenços socials, econòmics i nacionals impulsats en aquests tres anys.

A la carta, ha repassat la seva trajectòria política, que va començar al seu municipi, Palafrugell, d'on va ser alcalde entre 2009 i 2011. Sabrià ha destacat el seu pas pel Parlament, on ha estat diputat durant gairebé nou anys i portaveu i president del grup republicà. El viceconseller ha tancat la missiva amb un missatge d'agraïment a tothom que l'ha acompanyat en la seva trajectòria política.

 

ARXIVAT A:
ERC
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut