S'ensorra de sobte un edifici de sis plantes a Sevilla que estava en procés de demolició

Malgrat l'espectacularitat de l'ensorrament, no hi ha hagut víctimes, però ha afectat els cotxes de l'aparcament subterrani del bloc del costat
Redacció
TEMA:
Andalusia

Aquest dilluns a la tarda s'ha ensorrat sobtadament un edifici de sis plantes a Sevilla que estava en procés de demolició i, malgrat l'espectacularitat de les imatges, no hi ha hagut víctimes.

La principal afectació ha estat a l'aparcament subterrani de l'edifici del costat, on quatre cotxes han quedat aixafats i vuit més força perjudicats.

Els Bombers de Sevilla, després de fer diverses comprovacions, han dit que aquest edifici veí no ha patit danys estructurals i, per això, no s'ha hagut de desallotjar.

Un cotxe a l'aparcament subterrani de l'edifici enfonsat, aquest dilluns a Sevilla (EFE)

La seu de Mapfre a Sevilla des del 1992

L'edifici enfonsat, conegut a la ciutat com a Torre Mapfre i situat al barri de Triana, estava dedicat a oficines i l'estaven demolint per fer-hi un bloc d'habitatges.

De fet, era un complex de tres edificis diferents, ja havien demolit els dos primers i el que ha caigut ha estat el tercer, que s'ha ensorrat abans de poder començar la demolició.

El va construir l'asseguradora del mateix nom el 1990 en paral·lel a altres obres de l'Expo 92 celebrada a la ciutat i va ser la seva seu a Sevilla fins al novembre.

Maquinària a les obres de demolició de l'edifici ensorrat, aquest dilluns a Sevilla (EFE)
ARXIVAT A:
Andalusia
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut