Segon dia de campanya: visita d'Iglesias, desfilades militars i la Biennal de Venècia

Pablo Iglesias, líder d'Unides Podem al Congrés, acompanya avui Ada Colau en l'acte que els comuns han organitzat a Nou Barris
Actualitzat
TEMA:
Eleccions municipals 26M

El PSC, que ha suspès tots els actes de campanya de les eleccions del 26 de maig fins després del funeral d'Alfredo Pérez Rubalcaba, ha instal·lat a la seu del partit un llibre de condolences en memòria de l'històric dirigent socialista. El candidat a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha destacat la intel·ligència i la proximitat de Rubalcaba.  

La resta de formacions han reprès avui els actes de campanya. El líder d'Unides Podem, Pablo Iglesias, ha participat a Nou Barris en un acte de Barcelona en Comú, acompanyant la candidata a l'alcaldia, Ada Colau. Iglesias ha posat Colau com a exemple que governar és defensar els interessos de la gent.

Els socialistes reprendran demà la campanya electoral. Colau i Iglesias reivindiquen el vot útil progressista. Maragall diu que no hi és per pactar amb Colau, sinó per substituir-la. Puigdemont vol força per pressionar des d'Europa pel diàleg. Bou retreu a Torra i Colau no haver rebut el rei i la CUP i Valls fan propostes pel port i la plaça de les Glòries.

A Barcelona dos voluntaris electorals de Junts per Catalunya han resultat ferits lleus per trets de balins mentre repartien propaganda. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets, però matisen que no és el primer acte d'aquest tiups que passa a la zona. Tanmateix, no veuen intencionalitat política en l'atac.

ARXIVAT A:
Eleccions europees 26M Eleccions municipals 26M
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut