Sánchez fa una nova carta i diu que la citació a Begoña Gómez vol "condicionar les eleccions"

El president del govern espanyol critica la dreta i l'extrema dreta per la citació judicial de la seva dona en plena campanya electoral

RedaccióActualitzat

Pedro Sánchez ha fet arribar una nova carta a la ciutadania després que el jutge hagi citat a declarar la seva parella, Begoña Gómez, el pròxim 5 de juliol. A la carta, acusa Feijóo i Abascal de voler fer-lo dimitir fent servir "tots els mitjans al seu abast" i adverteix de les notícies que sortiran aquests dies per desacreditar-lo a ell i a la seva parella.

"En els propers dies vostè serà testimoni d'una coreografia cuidada i dissenyada per la coalició ultradretana per intentar condicionar les eleccions i condicionar el govern."

A la carta, Sánchez critica que la citació s'hagi fet en plena campanya de les europees quan la tradició és no fer citacions en període electoral. El president del govern espanyol es mostra convençut que es tracta d'un pas més en la maniobra de les associacions d'extrema dreta que impulsen el procediment.

Ha publicat la carta íntegra en una piulada:


Segona carta de Sánchez a la ciutadania

En la carta, Pedro Sánchez ha afegit que "no pensa dimitir" i que la seva decisió de continuar al capdavant del govern és "més ferma que mai". D'aquesta manera, el president de l'executiu espanyol es referma en la decisió, anunciada el 29 d'abril, de seguir en el càrrec.

Aleshores havia cancel·lat la seva agenda durant cinc dies després que se sabés que la seva dona estava sent investigada per tràfic d'influències i corrupció i davant les acusacions de PP i Vox al Congrés.

En aquella ocasió, Sánchez ja va anunciar a través d'una carta oberta a la ciutadania que es donava uns dies per reflexionar:

"Necessito aturar-me i reflexionar. M'urgeix respondre la pregunta de si val la pena, tot i el fang en què la dreta i la ultradreta pretenen convertir la política."

 

ARXIVAT A:
Pedro Sánchez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut