El rei Felip VI i el president Torra al Saló de l'Automòbil

Salutació protocol·lària del rei i Torra a la inauguració del Saló de l'Automòbil

Redacció Actualitzat
TEMA:
Quim Torra

La inauguració del Saló de l'Automòbil de Barcelona, aquest migdia, ha propiciat que el rei Felip VI i el president Torra es tornessin a veure. L'última vegada havia estat amb motiu d'una altra inauguració, la del Mobile World Congres, al mes de febrer.

Torra ha arribat pocs minuts abans de les dues al pavelló 7 de la Fira de Barcelona i poc després ho ha fet el rei Felip VI. El president de la Generalitat no ha participat a la primera salutació amb les altres autoritats per rebre el monarca, que es feia a la porta i lluny dels mitjans de comunicació, i s'ha dirigit directament a la foto de família.

Una encaixada de mans entre tots dos ha precedit també la salutació entre el rei i les conselleres de Presidència, Meritxell Budó, i d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

Després ha tingut lloc el dinar per commemorar el centenari d'aquest saló. I tot seguit, després de l'àpat, s'ha fet la visita pel recinte firal.
En aquesta edició, a part de marcar-se les línies de futur de l'automoció,el saló fa una repassada dels 100 anys de història.

El director de l'Automobile, Enric Lacalle, ha recordat que a Barcelona "és on va començar tot" amb l'aparició dels primers automòbils i les primeres marques i que els esforços "han valgut la pena" fins arribar a "l'èxit d'avui".

ARXIVAT A:
Quim Torra Felip VI
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut