El president de la Diputació, Miquel Noguer, la consellera Sílvia Paneque, i l'alcalde de Girona, Lluc Salellas, durant l'acte de la Diada

Salellas recorda Puigdemont a l'acte de la Diada a Girona i demana a Illa i Paneque que "no mirin cap a una altra banda"

Actualitzat

ACN Girona - L'alcalde de Girona, Lluc Salellas, ha recordat Carles Puigdemont a l'acte institucional de la Diada i ha demanat al president Salvador Illa i la consellera de Territori, Sílvia Paneque, que "no mirin cap a una altra banda": "L'autodeterminació és un carril central a Catalunya. Un camí de majoria que el seu partit recollia en els seus estatuts fundacionals". Per la seva banda, Paneque ha apel·lat a la unió i ha dit que el Govern vol promoure "el sentiment de catalanitat". "Catalunya quan avança unida és més forta i competitiva", ha afegit. Al seu torn, el president de la Diputació, Miquel Noguer ha dit que no "passat pàgina" perquè no s'ha aplicat del tot la llei d'amnistia i ha fet una crida a mantenir la "identitat" catalana.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut