Rosalia presenta "Con altura", el seu últim tema fet amb el colombià J. Balvin

Rosalía estrena "Con altura" coincidint amb la seva primera gira mundial

La cantant de Sant Esteve Sesrovires arrenca aquest divendres a Buenos Aires la gira mundial per presentar el disc "El mal querer"
Redacció Actualitzat

El camí triomfal de la cantant Rosalía no s'atura. Després de l'explosió de popularitat de l'any 2018, de fer una aparició estel·lar a la gala dels Goya i d'internacionalitzar el seu èxit amb dos premis Grammy i de fer el salt als Estats Units, la cantant de Sant Esteve Sesrovires ha presentat un nou tema.

Es titula "Con altura", i compta amb la participació d'un dels grans noms del reggaeton, el colombià J. Balvin, amb qui ja va col·laborar en la cançó "Brillo", una de les composicions més exitoses abans de la publicació d'"El mal querer".

 


El llançament d'aquest senzill va acompanyat d'un videoclip ambientat a dins d'un avió i fidel a l'estètica habitual de Rosalía, amb una barreja de tradició flamenca i cultura urbana.

La cantant de Sant Esteve Sesrovires arrenca avui a Buenos Aires la gira mundial per presentar el disc "El mal querer".

Després anirà als Estats Units, on farà tres concerts, a Los Angeles, San Francisco i Nova York, i al Canadà, on en farà un. També actuarà al festival de Coachella, a Califòrnia. Les entrades per a la gira americana es van posar a la venda ara fa just una setmana i totes les localitats es van esgotar en qüestió d'hores.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut