La cantant Rocío Saiz en una foto d'arxiu (Instagram/Rocío Saiz)

Rocío Saiz denuncia que la policia li va fer tapar-se els pits en un concert a Múrcia

Un agent li va obrir un atestat per exhibicionisme i desacatament a l'autoritat, segons la cantant i activista, que actuava en una festa de l'Orgull

La cantant i activista LGTBIQ+ Rocío Saiz, que dissabte va actuar en una festa de l'Orgull a Múrcia, ha denunciat que la policia la va interrompre quan va cantar el tema "Como yo te amo" i es va treure la samarreta i va ensenyar els pits com fa "des de fa deu anys".

Segons ha explicat a les xarxes socials, va optar per tapar-se i continuar el concert "per respecte al públic", que li va mostrar el seu suport amb crits de "llibertat". Però, quan va acabar l'actuació, un policia li va demanar la documentació i la va denunciar per "enaltiment de l'ordre, exhibicionisme i desacatament a l'autoritat".

La cantant es queixa que "si ho fa un home, no és il·legal", recollint les paraules de l'agent.

"El que ens està quedant és un infern", ha escrit Saiz en el seu missatge, que ha començat amb aquesta declaració: "No puc més. Ja no em diverteixo. Ja no vull posar més el cos. Que el posin altres. Que lluitin altres", ha escrit en el seu missatge.

 


Fa cinc anys, la cantant també va tenir problemes a la comunitat de Múrcia, quan va ensenyar els pits en un concert al festival B-side de Molina de Segura, on actuava amb el grup "Las chillers". El Partit Popular va criticar l'espectacle, que va qualificar d'"irrespectuós, mancat de valors i eròtic".

 

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+Música
Anar al contingut