La ministra d'Estat per a la Vigilància Policial, Foc i Prevenció del Crim del Regne Unit, Diana Johnson (Wikimedia Commons)

Roben a la responsable britànica per a la prevenció del crim durant una trobada amb policies

La responsable del govern britànic per a la Vigilància Policial, Foc i Prevenció del Crim, Diana Johnson, era en un acte per parlar sobre la problemàtica dels robatoris quan algú se li va endur la bossa
Redacció Actualitzat
TEMA:
Policial

La ministra d'Estat per a la Vigilància Policial, Foc i Prevenció del Crim del Regne Unit, Diana Johnson, va participar dimarts en una conferència organitzada per l'Associació de Superintendents de la Policia del país.

La ministra --un càrrec intermedi del govern britànic, no equiparable al rang dels ministres a Espanya-- va fer un discurs en què va apuntar a una "epidèmia de comportament antisocial, robatoris i furts" al Regne Unit. 

Durant l'acte, ple de policies de rangs intermedis i superiors, algú li va robar la bossa.

La policia de Warwickshire va detenir un home de 56 anys en relació amb l'incident.
 

Els robatoris, un problema creixent al Regne Unit

Els robatoris de bosses o de telèfons mòbils són una qüestió que preocupa al Regne Unit, que ha vist com aquesta mena de delictes han crescut en els últims anys.

Segons dades publicades fa poc per l'Oficina Nacional d'Estadístiques, l'enquesta de criminalitat al país va mostrar les xifres més altes de furts a les botigues des que la policia va començar a mesurar-les l'any 2003.

Aquesta circumstància coincideix, a més, amb una davallada de la confiança que els britànics tenen en la policia. Segons una enquesta de YouGov, menys de la meitat dels ciutadans del país tenen confiança en la capacitat de la policia per encarregar-se d'un crim.

ARXIVAT A:
Policial Regne Unit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut