El lladre multireincident va omplir el dipòsit amb gasoil en lloc de gasolina (Unsplash)

Roba un cotxe i el detenen després d'equivocar-se de combustible en omplir el dipòsit

Els Mossos d'Esquadra van poder obrir una investigació policial en trobar el vehicle mal estacionat en un carrer de Palafrugell
Redacció/Agències
TEMA:
Mossos d'Esquadra

Situació surrealista a la Bisbal d'Empordà. Un lladre multireincident ha estat detingut després de robar un cotxe i equivocar-se de combustible a l'hora d'omplir el dipòsit, motiu pel qual els Mossos d'Esquadra van poder iniciar una investigació.

Els fets van tenir lloc el passat 16 d'agost en plena festa major de la capital del Baix Empordà. L'home va entrar en una casa i es va emportar el cotxe, a banda també de robar un rellotge d'alta gamma i diverses joies.

Acte seguit, va abandonar el municipi i es va dirigir cap a Palafrugell, fent de camí una parada tècnica en una gasolinera per omplir el dipòsit. La badada que va cometre va ser posar gasoil en lloc de gasolina, que és el combustible que requereix el cotxe per funcionar. Aquest error el va obligar a aturar el vehicle pocs metres més enllà de la gasolinera i a haver-lo d'abandonar, mal aparcat, en un carrer de Palafrugell.


El propietari, de vacances

En veure el vehicle mal estacional, la Policia Local del municipi va avisar una grua per retirar-lo i va multar-ne el propietari, que estava de vacances.

El fill del propietari va ser l'encarregat d'esbrinar què havia passat. En accedir a l'habitatge del seu pare va comprovar que la casa havia estat regirada completament, i que, a banda del cotxe, hi faltaven joies i un rellotge.

Amb la investigació policial es va poder comprovar que el responsable dels fets era un lladre multireincident que havia abandonat la presó a principis d'any i que des d'aleshores ja se l'havia detingut diverses vegades.

L'última detenció ha estat aquest passat 5 de setembre, tres setmanes després dels fets, i ha acabat entrant a la presó després de declarar al jutjat de guàrdia de la Bisbal.


Altres delictes

Al sospitós també se l'investiga per un altre robatori, que va tenir lloc 11 dies després dels fets de la Bisbal d'Empordà. En aquest cas, va ser a Fontanilles, també al Baix Empordà, i els fets van ser similars: va entrar per una finestra de la part superior d'una casa a quarts de deu del vespre, tot i que en aquest cas els propietaris estaven sopant a la part inferior.

Un cop a dins, el lladre es va emportar dues tauletes digitals i 1.200 euros. Els propietaris no se'n van adonar fins més tard i quan el sospitós ja havia marxat amb el botí.

I en una altra ocasió, l'home també havia entrat a robar a diverses cases de Rupià, en una de les quals els amos el van descobrir amagat en una de les estances. Allà se'l va poder identificar perquè va perdre el seu DNI quan estava fugint del lloc dels fets.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut