El lladre va entrar al parc aprofitant que tots els bombers eren a Vilanova de Meià

Roba a les taquilles dels bombers de Tremp mentre extingien un incendi i acaba detingut

En el moment que el van localitzar, l'home portava una motxilla amb alguns dels objectes robats

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns un home de 42 anys acusat de robar a les taquilles dels Bombers del parc de Tremp, al Pallars Jussà, mentre treballaven en l'extinció de l'incendi declarat Vilanova de Meià, a la comarca de la Noguera.

Segons ha informat aquest dimarts la policia, el robatori va passar la nit de diumenge a dilluns al Parc de Bombers de Tremp, quan tot el personal treballava en l'extinció d'aquest incendi forestal.

Aprofitant que no hi havia ningú, el lladre va entrar al parc i va robar nombrosos objectes que hi havia a les taquilles: entre altres coses, un ordinador portàtil, una tauleta, targetes de crèdit, documentació personal, roba, objectes d'higiene, diners i les claus de quatre vehicles.

La investigació va permetre identificar i detenir el presumpte autor del robatori, que va ser localitzat cap a dos quarts de cinc de la tarda a la plaça de Països Catalans de Tremp.

El presumpte lladre portava una motxilla amb alguns dels objectes robats i, després de la seva detenció, els agents van registrar la zona i van trobar, ocults a diferents llocs, altres objectes sostrets. Tot el material recuperat ja ha estat lliurat als seus propietaris.

El detingut, amb antecedents, ha passat a disposició del jutjat de guàrdia de Tremp.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraBombers
Anar al contingut