El lladre va entrar al parc aprofitant que tots els bombers eren a Vilanova de Meià

Roba a les taquilles dels bombers de Tremp mentre extingien un incendi i acaba detingut

En el moment que el van localitzar, l'home portava una motxilla amb alguns dels objectes robats
Redacció
TEMA:
Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns un home de 42 anys acusat de robar a les taquilles dels Bombers del parc de Tremp, al Pallars Jussà, mentre treballaven en l'extinció de l'incendi declarat Vilanova de Meià, a la comarca de la Noguera.

Segons ha informat aquest dimarts la policia, el robatori va passar la nit de diumenge a dilluns al Parc de Bombers de Tremp, quan tot el personal treballava en l'extinció d'aquest incendi forestal.

Aprofitant que no hi havia ningú, el lladre va entrar al parc i va robar nombrosos objectes que hi havia a les taquilles: entre altres coses, un ordinador portàtil, una tauleta, targetes de crèdit, documentació personal, roba, objectes d'higiene, diners i les claus de quatre vehicles.

La investigació va permetre identificar i detenir el presumpte autor del robatori, que va ser localitzat cap a dos quarts de cinc de la tarda a la plaça de Països Catalans de Tremp.

El presumpte lladre portava una motxilla amb alguns dels objectes robats i, després de la seva detenció, els agents van registrar la zona i van trobar, ocults a diferents llocs, altres objectes sostrets. Tot el material recuperat ja ha estat lliurat als seus propietaris.

El detingut, amb antecedents, ha passat a disposició del jutjat de guàrdia de Tremp.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra Bombers
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut