Rita Barberá en una imatge d'arxiu (EFE)
Rita Barberá en una imatge d'arxiu (EFE)
València

Rita Barberá assegura que se sent assetjada per la premsa i nega cap irregularitat

La senadora popular s'ha mostrat disposada a col·laborar amb la justícia

RedaccióActualitzat

L'exalcaldessa de València i senadora del PP, Rita Barberá, ha assegurat que durant els seus 24 anys al capdavant de l'Ajuntament de València no s'ha "manipulat cap contracte" ni tampoc hi ha hagut cap "comissió il·legal". També ha insistit que no s'inflaven els contractes per repartir-se els diners sobrants.

Barberá, durant l'entrevista a la COPE, també ha explicat que està "sorpresa" per l'allau d'informacions que l'acusen "mediàticament" i ha criticat que sembla que el secret de sumari no s'apliqui. A més a més, ha s'ha mostrat disposada a col·laborar amb la justícia i a respectar les resolucions judicials.

L'exalcaldessa de València ha destacat que els contractes de l'Ajuntament els adjudica la taula de contractació, que està formada per alts funcionaris als quals se'ls ha de respectar "el seu honor i professionalitat".

La investigació del cas Imelsa se centra en un suposat finançament irregular del Partit Popular valencià a través de contractes arreglats i comissions il·legals, a canvi d'adjudicacions fraudulentes. El diner negre procedent d'aquestes comissions era enviat a l'empresa Imelsa, que després el blanquejava amb aportacions de dirigents i militants del partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut