Cues en el primer laborable amb escoles per un accident
Cues en el primer laborable amb escoles per un accident

Matí caòtic a la ronda de Dalt per un accident el dia que s'han recuperat els tres carrils

Una topada ha provocat fins a 7 quilòmetres de cues en el primer laborable amb escoles

RedaccióActualitzat

Un accident ha complicat aquest dilluns el que era el primer laborable sense carrils tallats a la ronda de Dalt. 

De resultes d'una topada, abans de les nou del matí només hi havia un sol carril obert entre Horta i Pedralbes, cosa que fa que s'hagin acumulat set quilòmetres de retencions en aquest tram en sentit Llobregat, en plena hora punta, coincidint a més amb el primer dia d'escola.

A més, l'accés 10 a la ronda està tallat. Poca estona després han pogut deixar dos carrils oberts i s'han mantingut les cues entre Valldaura i Pedralbes.

 

Aquest dilluns era el primer dia laborable sense cap carril tallat per les obres que han provocat cues durant tot l'estiu en aquesta via. Tanmateix, encara s'hi han de fer dos talls nocturns per fer tasques de senyalització dilluns i dimarts a la nit.

La ronda Litoral també ha arrencat la setmana amb cues des de Bon Pastor a Ciutat Vella a causa d'un vehicle avariat a l'altura del túnel de Colom. Passades les nou del matí es registraven gairebé 10 quilòmetres d'aturades.

L'entrada a la capital catalana tampoc ha estat fàcil des de la C-58, on s'han registrat 4 quilòmetres de retencions, des de Montcada i Reixac. A l'altura del nus de la Trinitat, de resultes d'un accident, ha quedat només un carril obert. 

ARXIVAT A:
Trànsit
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut